Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 10, 2010, 06:53:33 AM
781 Posts in 518 Topics by 8443 Members
Latest Member: FAPExperts
Iweb Nepal Private Limited:Nepal No1 Web designing Company,Web Design Nepal,Web Development Nepal,Web Hosting Nepal,Web Host Nepal,Domain Registration Nepal,Domain Hosting Nepal,Web Designing Nepal,Domain registration,Web Designing,Application Development,Application Customization, Web Hosting Company  |  General Category  |  Politics and Events  |  Topic: Politic World of words. 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1]
Author Topic: Politic World of words.  (Read 191 times)
reason
Global Moderator

http://www.nepalihost.com +71/-0

« on: October 16, 2007, 01:22:16 AM »

Neta haru kasari shabda jaal banaucha. Word web. Aeutai word lai kasari use garchan. ( AFNO VASAN MA :P )

Hamro Nepal ko neta and Sarkaar ma basne haru saab eakdaam jhoot ko sahara ma bachne chor haru hun. Nepal ma Sadhai naai neta haru saab lai jhukkaucha. Yeti samma ke sano kura ma pani jhoot ko shara linchan. kunai pani important kura lai importance na diyara un important kura ma janata ko important time gumayara janata ko important future sanga khelchan. country ko important vanya development ho tara neta haru kursi lai important vanthanchan ani sadhai un important kurra ma jhagada garchan. so hami lay yo neta haru ko activities lai important na thanayra aafno country lai kasari develop vanne vanayra important discuss garne garnu parcha.
« Last Edit: October 16, 2007, 01:24:26 AM by reason » Logged
Pages: [1]
Iweb Nepal Private Limited:Nepal No1 Web designing Company,Web Design Nepal,Web Development Nepal,Web Hosting Nepal,Web Host Nepal,Domain Registration Nepal,Domain Hosting Nepal,Web Designing Nepal,Domain registration,Web Designing,Application Development,Application Customization, Web Hosting Company  |  General Category  |  Politics and Events  |  Topic: Politic World of words. « previous next »
    Jump to:  

Share |